Confidentialitate

Informatii despre vizitatori

In timpul oricarei vizite pe Site-ul companiei BSH Electrocasnice SRL, paginile pe care le vedeti, impreuna cu un alt element numit cookie, sunt descarcate pe computerul dumneavoastra. Majoritatea, daca nu toate site-urile web fac acest lucru, intrucat cookie-urile permit editorului site-ului web sa efectueze actiuni utile, cum ar fi sa afle daca respectivul computer (si probabil utilizatorul acestuia) a mai vizitat site-ul. Acest lucru se realizeaza in cazul unei vizite repetate prin verificarea si cautarea cookie-ului lasat acolo de la prima vizita.

Orice informatie care este furnizata de cookie-uri ne poate ajuta sa va oferim servicii mai bune si sa analizam profilul utilizatorilor nostri.

Ce este un cookie?

Atunci cand accesati un site, computerului dumneavoastra i se va aloca automat un cookie. Cookie-urile sunt fisiere text care va identifica computerul pe serverul nostru. Cookie-urile efective nu identifica utilizatorul individual, ci doar computerul utilizat. Numeroase site-uri efectueaza acest lucru ori de cate ori un utilizator le viziteaza, pentru a urmari fluxurile de trafic.

Cookie-urile efective inregistreaza numai acele zone de pe site care au fost vizitate de respectivul computer si durata vizitei. Utilizatorii au posibilitatea de a isi seta computerele pentru a accepta toate cookie-urile, a ii informa cand s-a emis un cookie sau pentru a nu primi niciodata cookie-uri. Bineinteles, ultima varianta inseamna ca anumite servicii personalizate nu pot fi oferite acelui utilizator.

Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Prin intermediul site-ului nu vom colecta date cu caracter personal despre dumneavoastra (ex: nume, adresa, data nastere) decat daca vor fi oferite in mod voluntar de dumneavoastra prin intermediul formularelor disponibile pe site (ex: inregistare, chestionare, solicitare contact). Daca veti decide completarea vreunui formular, sau inregistrarea pe site-ul nostru prin intermediul unui cont de socializare, informatiile personale facute publice prin mediile de socializare selectate vor fi folosite pentru completarea campurilor relevante din formularul de inregistrare online. In acel moment veti avea ocazia de a verifica si corecta/completa detaliile dvs. Nu vor fi accesate prin intermediul site-ului nostru nici un fel de informatii suplimentare (ex: interese, hobby-uri, afilieri) despre dvs ce ar putea fi prezente in contul de socializare folosit. BSH Electrocasnice SRL nu este sub nici o forma responsabil pentru politica de confidentialitate a site-urilor apartinand tertelor parti. Va recomandam sa cititi politica de confidentialitate a site-urilor pe care detineti contul de socializare cu care doriti sa va logati, si care colecteaza informatii personale cu caracter de identificare.

Atunci cand furnizati orice informatii personale catre BSH Electrocasnice SRL (de exemplu, pentru cereri de brosuri, chestionare sau concursuri), avem obligatii legale fata de dumneavoastra in ceea ce priveste modul in care administram datele. Trebuie sa colectam informatiile in mod onest, mai precis, trebuie sa explicam modul in care le vom utiliza (vezi notificarile de pe anumite pagini web care va informeaza de ce solicitam informatiile) si sa va comunicam daca dorim sa transmitem informatiile catre altcineva. In general, orice informatie pe care o furnizati catre BSH Electrocasnice SRL va fi utilizata numai in cadrul companiei BSH Electrocasnice SRL si de catre prestatorii sai de servicii. Aceasta nu va fi furnizata niciodata altei entitati din afara BSH Electrocasnice fara a obtine in prealabil consimtamantul dumneavoastra, daca legislatia nu ne obliga sau nu ne permite sa o divulgam.

Va asiguram ca toate informatiile personale furnizate sunt pastrate in siguranta in conformitate cu Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

BSH Electrocasnice SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal in baza notificarii numarul 4759. Va sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. BSH Electrocasnice SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct al BSH Electrocasnice SRL.

BSH Electrocasnice SRL

Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 19-21, Baneasa Center, etj.1, sector 1, Bucuresti.

 

 
 
Online Survey