5 ani garanție fără costuri suplimentare pentru roboții de bucătărie Bosch

Achiziționează în perioada 21.03 – 21.06.2022 un robot de bucătărie MUM2, MUM5 sau OptiMUM și înregistrează-ți produsul în contul Bosch pentru a beneficia de 5 ani garanție (2 ani garanţie legală şi 3 ani extra garanţie). Campania se desfășoară în magazinele distribuitorilor care comercializează electrocasnice Bosch.

Alege-ți robotul de bucătărie
Derulare în jos
5 ani garanție roboți de bucătărie

Campania promoţională "5 ani garanţie fără costuri suplimentare pentru roboții de bucătărie MUM și OPTIMUM" se desfășoară în perioada 21 martie – 21 iunie 2022, în magazinele distribuitorilor care comercializează produse electrocasnice Bosch. Suplimentar garanției de 2 ani, oferim o garanție comercială de 3 ani (extra garanție), prin înscrierea produsului participant în contul Bosch.

Pentru a participa la această campanie, trebuie să achiziționezi, în perioada campaniei, unul sau mai mulți roboți de bucătărie MUM Serie 2, MUM5 sau OptiMUM, marca Bosch și să înregistrezi online produsele în contul MyBosch.

Prin participarea la această campanie, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

Înregistrează robotul de bucătărie în MyBosch

Revendicarea garanției extinse pentru roboții de bucătărie MUM Serie 2 / MUM5 / OptiMUM achiziţionați în perioada campaniei (21 martie - 21 iunie 2022) se poate face prin înregistrarea produsului în contul MyBosch, în termen de 60 zile de la data achiziţiei.

Pentru recunoașterea și acordarea garanției în cazul unei eventuale intervenții de service, clientul trebuie să facă dovada achiziției aparatului de la unul din distribuitorii BSH Electrocasnice SRL în perioada campaniei, prin prezentarea facturii / bonului fiscal împreună cu confirmarea de înregistare a produsului ce poate fi descarcată din contul MyBosch, ulterior înregistrării robotului de bucătărie.

În această promoție sunt eligibili următorii roboții de bucătărie MUM Serie 2 / MUM5 / OptiMUM, marca Bosch:

MUM58259, MUM54251, MUM54A00, MUM54D00, MUM52120, MUM58364, MUMS2AW00, MUMS2EW00, MUMS2ER01, MUM54R00, MUMS2VM00, MUMS2EW30, MUMS2EW40, MUM58720, MUM50131, MUM58231, MUM58257, MUM58258, MUM58M59, MUM5XW20, MUM5XW40, MUM9BX5S22, MUM9A66R00, MUM9A66N00, MUMS2TW00, MUMS2TW01, MUMS2EW20, MUMS2TW30, MUMS2VS30, MUMS2VM40, MUM55761 și MUM58020.

Alege-ți robotul de bucătărie

Descoperă noul MUM Serie | 2

Descoperă noul MUM Serie | 2

Iată cât de ușoare sunt sarcinile precum mărunțirea, amestecarea sau măcinarea condimentelor. Descoperă gama variată de accesorii, fii mai îndrăzneț și bucură-te de senzații dulci, preparate de tine, cu ajutorul robotului MUM Serie | 2.

Către produse

Setul de patiserie - întotdeauna o idee bună

Set de patiserie

Savurează cele mai bune prăjituri, preparate chiar de tine. Setul de patiserie cuprinde tel pentru amestecat, tel pentru creme și cârlig de frământare. Acestea sunt potrivite pentru o gamă largă de utilizări precum prăjituri și creme, dar și pentru frământarea aluatului greu pentru pâine.

Accesorii diverse - pentru mai multe preparate

Accesorii diverse

Dă frâu liber imaginației tale! Cu numeroasele accesorii deja incluse, ai posibilitatea să pregătești cele mai delicioase preparate și multe altele. Prepară cei mai deliciosi burgeri cu ajutorul mașinii de tocat carne, ia-ți doza zilnică de vitamine din sucul obținut la presa de citrice și transformă fructele și legumele tale preferate într-un smoothie cremos. Știm că imaginația ta nu are limite asa că îti poți alege și accesorii opționale precum setul TastyMomentes sau accesorii pentru paste. Ai nevoie doar de creativitate și de MUM Serie | 2.

Un singur MUM Serie 2 - o mulțime de posibilități

Noul MUM Serie 2

Alegerea îți aparține. Poti alege atât culoarea robotului, cât și puterea motorului. Roboții de bucătărie MUM Serie 2 au motor de 700 sau 900 W și 4 sau 7 trepte de putere în funcție de model.

Opiniile clienților noștrii despre roboții de bucătărie MUM2, MUM5 și OptiMUM:

Recomand

Robotul de Bucătărie minune l-am numit eu .Poți face ce dorești in 2 timpi și 3 mișcări .Îl ador

Foarte util în bucătărie!

De ajutor în bucătărie, mă ajută foarte mult să pregătesc toate bunătățile.

Minunat!

Este de foarte mare ajutor. Stabil, putere mare de malaxare, nu se incalzeste daca e folosit timp indelungat, multe functii Pacat ca nu se prea gasesc accesoriile potrivite. Un minus-cam scumpel

Excelent produs!

Este o minune pentru bucătărie! Calitate excepțională, foarte multe accesorii. Util pentru toată familia!

excelent , nelipsit in bucatarie

Mi-am dorit foarte mult un robot care sa imi simplifice munca in bucatarie, pentru mine ca pasionat de baking este de mare ajutor, bol mare, accesorii foarte multe care te ajuta la tocat, framantat, maruntit, etc!

Evaluare

Un produs de buna calitate si de lunga durata.Am achizitionat acest produs,sunt multumita.Nu e greu de folosit este silentios.

Recomand

Este un robot ideal. Cu acest robot de bucatarie salvezi mult timp. Este tot ce trebuie

Excelent

Am cumparat acum 3 luni acest robot și sincer îmi ușurează toată munca este extraordinar de bun și vasul destul de incapator îl ador. Nu face zgomot mare design placut este foarte eficient
Recenzii produse

Ajută-ne să fim și mai buni

Ajută-ne să aflăm ce apreciezi sau nu la produsul tău Bosch acordând o notă acestuia și lăsând o recenzie la el, astfel încât să îmbunătățim mereu oferta și caracteristicile produselor noastre.

Către recenzii produse

Inregistrează-te acum in MyBosch

Mai mult pentru tine. Garantie extinsa prin contul MyBosch.

Înregistrează-ţi aparatul electrocasnic Bosch și verifică toate opțiunile de garanție* și serviciile suplimentare.

* Conform cu campaniile în vigoare și a regulamentelor aferente.

Înregistrează acum

Găsește distribuitorul potrivit.

Funcţia „Găsește un distribuitor” îți permite să găsești repede şi uşor distribuitorul potrivit pentru produsele Bosch. Introdu doar adresa de interes şi dă clic pe „Găsește un distribuitor”. Opţiunile de căutare îți permit să aplici mai multe filtre rezultatelor tale.

Desigur, poți cumpăra produse Bosch şi din multe magazine online. Urmează linkul „Găsește distribuitorul tău online” pentru o listă cu toți distribuitorii Bosch online disponibili.

Încărcare hartă...
MyBosch

Înregistrează-te gratuit și bucură-te de o mulțime de avantaje!

Serviciile noastre

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

De ce Bosch

Descoperă calitatea, perfecțiunea și fiabilitatea.

Găsește un distribuitor

Găsește distribuitori în apropiere!