5 ani garanție fără costuri suplimentare pentru roboții de bucătărie Bosch

Achiziționează în perioada 21.03 – 21.06.2022 un robot de bucătărie MUM2, MUM5 sau OptiMUM și înregistrează-ți produsul în contul Bosch pentru a beneficia de 5 ani garanție (2 ani garanţie legală şi 3 ani extra garanţie). Campania se desfășoară în magazinele distribuitorilor care comercializează electrocasnice Bosch.

Alege-ți robotul de bucătărie
Derulare în jos
5 ani garanție roboți de bucătărie

Campania promoţională "5 ani garanţie fără costuri suplimentare pentru roboții de bucătărie MUM și OPTIMUM" se desfășoară în perioada 21 martie – 21 iunie 2022, în magazinele distribuitorilor care comercializează produse electrocasnice Bosch. Suplimentar garanției de 2 ani, oferim o garanție comercială de 3 ani (extra garanție), prin înscrierea produsului participant în contul Bosch.

Pentru a participa la această campanie, trebuie să achiziționezi, în perioada campaniei, unul sau mai mulți roboți de bucătărie MUM Serie 2, MUM5 sau OptiMUM, marca Bosch și să înregistrezi online produsele în contul MyBosch.

Prin participarea la această campanie, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament.

Înregistrează robotul de bucătărie în MyBosch

Revendicarea garanției extinse pentru roboții de bucătărie MUM Serie 2 / MUM5 / OptiMUM achiziţionați în perioada campaniei (21 martie - 21 iunie 2022) se poate face prin înregistrarea produsului în contul MyBosch, în termen de 60 zile de la data achiziţiei.

Pentru recunoașterea și acordarea garanției în cazul unei eventuale intervenții de service, clientul trebuie să facă dovada achiziției aparatului de la unul din distribuitorii BSH Electrocasnice SRL în perioada campaniei, prin prezentarea facturii / bonului fiscal împreună cu confirmarea de înregistare a produsului ce poate fi descarcată din contul MyBosch, ulterior înregistrării robotului de bucătărie.

În această promoție sunt eligibili următorii roboții de bucătărie MUM Serie 2 / MUM5 / OptiMUM, marca Bosch:

MUM58259, MUM54251, MUM54A00, MUM54D00, MUM52120, MUM58364, MUMS2AW00, MUMS2EW00, MUMS2ER01, MUM54R00, MUMS2VM00, MUMS2EW30, MUMS2EW40, MUM58720, MUM50131, MUM58231, MUM58257, MUM58258, MUM58M59, MUM5XW20, MUM5XW40, MUM9BX5S22, MUM9A66R00, MUM9A66N00, MUMS2TW00, MUMS2TW01, MUMS2EW20, MUMS2TW30, MUMS2VS30, MUMS2VM40, MUM55761 și MUM58020.

Alege-ți robotul de bucătărie

Robotul de bucătărie MUM 5 Styline: rezultate excelente şi design perfect

Acum plăcerea începe înainte de momentul mesei. Noul robot de bucătărie MUM 5 garantează o performanță inegalabilă.

Către roboții de bucătărie serie MUM5

Cube Cutter pentru MUM5

Dispozitivul inovator Cube Cutter este un accesoriu care permite tăierea sub formă de cuburi a alimentelor.

Către roboții de bucătărie serie MUM5

MUM5 design

Design MUM5 — inclusiv premii pentru design.

Cu forma și funcționarea în perfectă armonie, designul premiat este o delectare pentru ochi. O gamă largă de culori excepționale, moderne este disponibilă pentru a răspunde fiecărui gust în parte.

Către roboții de bucătărie serie MUM5

MUM5 Easy ArmLift

Easy ArmLift — pentru un plus de confort.

Conceptul inovator Easy ArmLift asigură un plus de confort. Acesta se acționează la o atingere de buton și susține ridicarea brațului multifuncțional, astfel încât să poți înlocui accesoriile pentru aluat cu excepțională ușurință, rapiditate și confort.

Către roboții de bucătărie serie MUM5

Opiniile clienților noștrii despre roboții de bucătărie MUM2, MUM5 și OptiMUM:

Recomand

Robotul de Bucătărie minune l-am numit eu .Poți face ce dorești in 2 timpi și 3 mișcări .Îl ador

Foarte util în bucătărie!

De ajutor în bucătărie, mă ajută foarte mult să pregătesc toate bunătățile.

Minunat!

Este de foarte mare ajutor. Stabil, putere mare de malaxare, nu se incalzeste daca e folosit timp indelungat, multe functii Pacat ca nu se prea gasesc accesoriile potrivite. Un minus-cam scumpel

Excelent produs!

Este o minune pentru bucătărie! Calitate excepțională, foarte multe accesorii. Util pentru toată familia!

excelent , nelipsit in bucatarie

Mi-am dorit foarte mult un robot care sa imi simplifice munca in bucatarie, pentru mine ca pasionat de baking este de mare ajutor, bol mare, accesorii foarte multe care te ajuta la tocat, framantat, maruntit, etc!

Evaluare

Un produs de buna calitate si de lunga durata.Am achizitionat acest produs,sunt multumita.Nu e greu de folosit este silentios.

Recomand

Este un robot ideal. Cu acest robot de bucatarie salvezi mult timp. Este tot ce trebuie

Excelent

Am cumparat acum 3 luni acest robot și sincer îmi ușurează toată munca este extraordinar de bun și vasul destul de incapator îl ador. Nu face zgomot mare design placut este foarte eficient
Recenzii produse

Ajută-ne să fim și mai buni

Ajută-ne să aflăm ce apreciezi sau nu la produsul tău Bosch acordând o notă acestuia și lăsând o recenzie la el, astfel încât să îmbunătățim mereu oferta și caracteristicile produselor noastre.

Către recenzii produse

Inregistrează-te acum in MyBosch

Mai mult pentru tine. Garantie extinsa prin contul MyBosch.

Înregistrează-ţi aparatul electrocasnic Bosch și verifică toate opțiunile de garanție* și serviciile suplimentare.

* Conform cu campaniile în vigoare și a regulamentelor aferente.

Înregistrează acum

Găsește distribuitorul potrivit.

Funcţia „Găsește un distribuitor” îți permite să găsești repede şi uşor distribuitorul potrivit pentru produsele Bosch. Introdu doar adresa de interes şi dă clic pe „Găsește un distribuitor”. Opţiunile de căutare îți permit să aplici mai multe filtre rezultatelor tale.

Desigur, poți cumpăra produse Bosch şi din multe magazine online. Urmează linkul „Găsește distribuitorul tău online” pentru o listă cu toți distribuitorii Bosch online disponibili.

Încărcare hartă...
MyBosch

Înregistrează-te gratuit și bucură-te de o mulțime de avantaje!

Serviciile noastre

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

De ce Bosch

Descoperă calitatea, perfecțiunea și fiabilitatea.

Găsește un distribuitor

Găsește distribuitori în apropiere!