Trăiește sănătos #LikeABosch

Trăiește #LikeABosch
Derulare în jos

Cu toții ne dorim să fim sănătoși și să ducem un stil de viață activ. Cu toate acestea, ritmul vieții moderne poate face adesea dificilă alegerea unui stil de viață sănătos. De aceea, dezvoltăm continuu tehnologii pentru o viață sănătoasă, precum cele de mai jos. Acestea te ajută să-ți menții o dietă echilibrată prin păstrarea vitaminelor în alimente, prevenirea apariției substanțelor nocive în procesul de gătire și menținerea rufelor, vaselor și locuinței, curate și igienizate. Descoperă cum soluțiile pentru o viață sănătoasă de la Bosch te pot ajuta să-ți îmbunătățești viața.

Cuptor multifuncțional Serie 8 cu funcție de abur încorporat în dulapul de bucătărie și un burger vegetal pe masă

Păstrează vitaminele prin gătitul la aburi.

Apa nu este indicată atunci când vine vorba de retenția nutrienților în timpul gătitului. De aceea, gătirea la aburi este una dintre cele mai bune metode pentru păstrarea substanțelor nutritive ușor degradabile, cum ar fi vitamina C și multe vitamine B. Deoarece legumele și alte alimente nu vin în contact cu apa în timpul gătirii la aburi, se păstrează mai multe vitamine și minerale - precum și aroma completă a alimentelor tale, fără a fi nevoie să adăugi grăsimi sau ulei. Cuptoarele noastre cu aburi sunt cea mai bună alegere pentru persoanele cărora le place să mănânce sănătos.

Bărbați într-o bucătărie care gătesc folosind două tigăi pe o plită cu PerfectFry. Pește și carne gătite perfect.

Evitarea formării substantelor nocive în alimentele prăjite.

Temperatura potrivită joacă un rol esențial în obținerea unor rezultate sănătoase și delicioase la prăjire. Folosind temperatura adecvată de prăjire pentru tipul de ulei folosit, te ajutăm să previi formarea de substanțe nocive, păstrând în același timp rezultatele deliciose și crocante. De aceea, am dezvoltat plitele cu PerfectFry pentru a controla și regla automat temperatura optimă de încălzire a uleiului până la temperatura exactă de prăjire - înainte de a începe prăjirea. Acum cu plitele PerfectFry de la Bosch fiecare preparat poate fi prăjit optim.

doi bărbați stând unul lângă celălalt ținând amândoi un castron vidat, care a fost vidat cu ajutorul sistemului de vidare Ergomixx.

Păstrează alimentele proaspete mai mult timp cu tehnologia de vidare.

Îmbunătățește-ți stilul de viață cu noul sistem de vidare Fresh Vacuum. Transformă rapid blenderul sau mixerul într-un dispozitiv puternic de vidare. Vei folosi recipiente și pungi de vidare reutilizabile pentru a păstra nu numai gustul și prospețimea, dar și textura și nutrienții alimentelor sau a cinei rămase. Ajută la reducerea risipei alimentare păstrând prospețimea alimentelor mai mult timp cu noile soluții pentru o viață sănătoasă, cum ar fi gătitul sous vide, marinarea pentru arome mai puternice și pregătirea meselor la un nou nivel.

Un biberon aflat pe un scaun pentru bebeluși într-o bucătărie. Mașina de spălat vase Bosch, cu ușa întredeschisă, se află lângă un scaun.

Curățare igienică cu mașinile de spălat vase HygienePlus.

Când familia ta are cerințe de igienă mai ridicate, vasele trebuie să fie mai mult decât „curate”. Mașinile noastre de spălat vase Bosch cu HygienePlus măresc temperatura de clătire ca să elimine germenii și bacteriile reziduale, pentru a asigura rezultate perfect curate și igienice. Curățare temeinică pentru sănătatea familiei tale și liniștea ta.

Femei stând în fața unei mașini de spălat rufe, trăgând de un pulover pe care stă un câine.

Spălare igienică cu mașinile de spălat rufe AllergyPlus.

Uneori o haină curată pur și simplu nu este suficient de curată. De aceea, menținerea rufelor mentinerea rufelor curate si igienizate este o prioritate pentru noi și, de aceea, am dezvoltat mașinile de spălat rufe cu programul AllergyPlus care menține temperatura constantă în timpul ciclului de spălare. Se adaugă un ciclu de clătire suplimentar pentru a asigura curățarea și igienizarea rufelor, eliminând germenii și în special acarienii de praf în mod eficient. Concluzia: rezultate igienice la spălare și eliminarea a 99,99% din germenii obișnuiți.*

Bărbați care stau în picioare într-un living, cu aspiratorul Bosch unlimited în mână. Bebeluș care merge de-a bușilea pe covor în față.

Curățare igienică la 360° cu Unlimited.

Nu mai ai nevoie de aparate diferite pentru a face curat în diversele locuri din casă. Aspiratorul cu acumulatori Unlimited aduce flexibilitatea și accesoriile de care ai nevoie pentru a curăța toate tipurile de pardoseli, cum ar fi gresie, parchet sau covoare, precum și alte zone, inclusiv mese, dulapuri, tapițerie, chiar și tavane. Este perfect chiar și pentru aspirarea mașinii. Datorită sistemului RotationClean, filtrul poate fi curățat igienic și, datorită membranei PureAir a filtrului, aerul evacuat este mai curat decât aerul din cameră.**

Roboții de bucătărie MUM5

Dă frâu liber creativității cu robotul de bucătărie MUM5.

Roboții nostri din seria MUM5 integreaza multiple opțiuni intr-un singur produs practic care îți permite să dai frâu liber creativității tale culinare. Tai, mărunțești, amesteci, macini, toci - aproape orice este posibil cu robotul tău de bucătărie MUM. Economisește timp și efort, adăugând distracție și versatilitate stilului tău de viață sănătos.

VitaPower Serie 4

Către un stil de viață sănătos cu VitaPower Serie 4.

Pur și simplu delicios. VitaPower Serie 4 combină ingrediente proaspete și congelate în smoothie-uri sănătoase, prin simpla apăsare a unui buton. Datorită soluțiilor speciale de manevrare ușoară, cum ar fi capacul de siguranță, suportul pentru lame EasyKlick, și un sistem puternic ProPerformance, pregătirea, mixarea și savurarea unui smoothie devine mai ușoară ca niciodată.

* Mașinile de spălat rufe Bosch cu programul de spălare „AllergyPlus” la 40 ° și 60 ° îndeplinesc condițiile recomandate pentru reducerea de 99,99% a germenilor pentru Enterococcus Hirae și Pseudomonas Aeruginosa, conform studiului Honisch 2014, „Impactul duratei ciclului de spălare, al temperaturii și al formulei detergentului asupra eficienței igienice a spălării casnice”. Realizat de Universitatea Rhine-Waal.

**Testat conform DIN EN 60312-1:2017.

MyBosch

Înregistrează-te gratuit și bucură-te de o mulțime de avantaje!

Serviciile noastre

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

De ce Bosch

Descoperă calitatea, perfecțiunea și fiabilitatea.

Găsește un distribuitor

Găsește distribuitori în apropiere!