Tehnologie Bosch - 10 ani garanție pentru motorul aspiratoarelor

10 ani garanție* motor

Deoarece ne așteptăm ca aspiratoarele noastre să asigure performanță ridicată de curățare și să aibă o durată lungă de funcționare, îți garantăm acest lucru cu 10 ani garanție pentru motor (2 ani garanţie legală şi 8 ani extra garanţie).

Înregistrează-te acum Condiții garanție motor aspiratoare
Garantie 10 ani motor aspiratoare Bosch.

Tehnologie Bosch - Putere fabricată în Germania.

La Bosch, dezvoltăm motoare care fac diferența. Numele Bosch reprezintă de mult timp ultimele inovații și cel mai înalt nivel de precizie în dezvoltarea și fabricarea motoarelor pentru aspiratoare.

Datorită procesului nostru modern de producție și a testărilor ample asigurăm un transfer de energie eficient și asigurăm un flux de aer optimizat, performanță constantă și rezultate excelente de curățare pe toate tipurile de pardoseli.

Bucură-te de performanțe constante zi de zi, an de an datorită tehnologiei Bosch și a motorului puternic.

1. Crează-ți cont Bosch

Pentru a beneficia de extra garanție, ai nevoie de cont Bosch. Înregistrează-te sau intră în cont.

2. Înregistrează-ți produsul

Oferă câteva informații despre produsul tău precum data achiziționării și înregistrează-ți produsul.

Obține garanția extinsă

3. Obține extra garanție

Beneficiază de 10 ani garanție motor pentru aspiratorul înregistrat și descărcă certificatul de extra garanție.

Clienții beneficiază de campaniile și promoțiile comunicate pe site-ul bosch-home.ro doar dacă achizitia produselor participante se va face de la distribuitorii autorizati BSH Electrocasnice SRL participanți în campanie, în condițiile și cu respectarea regulamentelor de participare publicate. BSH Electrocasnice SRL nu își asumă nicio obligație față de achizițiile efectuate de la distribuitorii neautorizați în acest sens.

În cazul unei eventuale intervenții de service în perioada de extra-garantie, va trebui să furnizezi certificatul de garanție comercială oferit odată cu produsul, confirmarea de înregistrare pentru extra-garanție (disponibilă pentru descărcare în contul tău MyBosch) și să faci dovada achiziției aparatului de la unul din partenerii BSH Electrocasnice SRL participanți în campanie, conform cu regulamentul campaniei aplicabile produsului, prin prezentarea bonului fiscal sau a facturii aferent(e) produsului în cauză.

* În această campanie sunt eligibile aspiratoarele verticale verticale din gama Unlimited Serie | 8 Gen2 pentru produse din seriile: BBS82…/BCS82…/BKS82…/BLS82…/BSS82) și aspiratoarele cu cablu, cu sac și fără sac Bosch, cu excepţia modelelor din Seria 2 BGS05…/BGC05 și cu excepția aspiratoarelor multifuncţionale cu spălare BWD.

MyBosch

Înregistrează-te gratuit și bucură-te de o mulțime de avantaje!

Serviciile noastre

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

De ce Bosch

Descoperă calitatea, perfecțiunea și fiabilitatea.

Găsește un distribuitor

Găsește distribuitori în apropiere!