Campanii și promoții

Campanii si promotii
5 ani garantie aparate incorporabile

5 ani garanție fără costuri suplimentare pentru aparate încorporabile.

Campania promoțională "5 ani garanție fără costuri suplimentare pentru aparate încorporabile", se desfășoară în perioada 18 martie – 18 iunie 2022, în magazinele distribuitorilor care comercializează produse electrocasnice Bosch. Suplimentar garanției de 2 ani, oferim o garanție comercială de 3 ani (extra garanție).

Garanţia se acordă la înscrierea produselor participante în contul MyBosch în termen de 60 zile de la data achiziţiei.

Află mai multe

5 ani garanție aparate frigorifice

5 ani garanție fără costuri suplimentare la aparate frigorifice.

Campania promoțională "5 ani garanție fără costuri suplimentare pentru aparate frigorifice", se desfășoară în perioada 1 mai – 31 octombrie 2022, în magazinele distribuitorilor care comercializează produse electrocasnice Bosch. Suplimentar garanției de 2 ani, oferim o garanție comercială de 3 ani (extra garanție).

Garanţia se acordă la înscrierea produselor participante în contul MyBosch în termen de 60 zile de la data achiziţiei.

Află mai multe

5 ani garantie masini de spalat si uscatoare de rufe

5 ani garanție fără costuri suplimentare pentru mașini de spălat rufe și uscătoare.

Campania promoţională "5 ani garanție fără costuri suplimentare pentru mașini de spălat rufe și uscătoare" se desfășoară în perioada 15 martie – 15 iunie 2022, în magazinele distribuitorilor care comercializează produse electrocasnice Bosch. Suplimentar garanției de 2 ani, oferim o garanție comercială de 3 ani (extra garanție).

Garanţia extinsă se acordă la înscrierea produselor participante în contul MyBosch în termen de 60 zile de la data achiziţiei.

Află mai multe

5 ani garantie roboti de bucatarie serie MUM și OPTIMUM

5 ani garanție fără costuri suplimentare pentru roboții de bucătărie Bosch

Campania promoţională "5 ani garanție fără costuri suplimentare pentru roboții de bucătărie Bosch" se desfășoară în perioada 21 martie - 21 iunie 2022, în magazinele distribuitorilor care comercializează produse electrocasnice Bosch. Suplimentar garanției de 2 ani, oferim o garanție comercială de 3 ani (extra garanție).

Garanţia extinsă se acordă la înscrierea produselor participante în contul MyBosch în termen de 60 zile de la data achiziţiei.

Află mai multe

Campanie Kitchen Specialist

Ofertă exclusivă - Kitchen Specialist.

În perioada 1 aprilie – 30 iunie 2022 în magazinele Bosch Kitchen Specialist primești cadou pachete Fiskars, la orice achiziție de electrocasnice încorporabile Bosch, corespunzătoare unuia dintre nivelurile valorice specificate în regulamentul campaniei. Oferta este valabilă doar în magazinele Bosch Kitchen Specialist, în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2022, în limita stocului disponibil.

Află mai multe

Cu Bosch și Finish ai rezultate sclipitoare și consumuri minime

Cu Bosch și Finish te eliberezi de spălatul manual al vaselor.

Cumpără o mașina de spălat vase Bosch în perioada 15 martie - 15 iunie 2022 și poți beneficia de o reducere de pâna la 500 lei, în funcție de oferta specifică a magazinelor participante în campanie.

În plus, primești cadou un pachet de tablete Finish Quantum Ultimate. Înscriere pe MyBosch și detalii în regulament.

Află mai multe

Bucură-te de garanția de 10 ani pentru motor la aspiratoarele Bosch.

La Bosch, dezvoltăm motoare care fac diferența. Numele Bosch reprezintă de mult timp ultimele inovații și cel mai înalt nivel de precizie în dezvoltarea și fabricarea motoarelor pentru aspiratoare.

Datorită procesului nostru modern de producție și a testărilor ample asigurăm un transfer de energie eficient și asigurăm un flux de aer optimizat, performanță constantă și rezultate excelente de curățare pe toate tipurile de pardoseli.

Bucură-te de performanțe constante zi de zi, an de an datorită tehnologiei Bosch și a motorului puternic.

În această campanie sunt eligibile aspiratoarele verticale verticale din gama Unlimited Serie | 8 Gen2 pentru produse din seriile: BBS82…/BCS82…/BKS82…/BLS82…/BSS82) și aspiratoarele cu cablu, cu sac și fără sac Bosch, cu excepţia modelelor din Seria 2 BGS05…/BGC05 și cu excepția aspiratoarelor multifuncţionale cu spălare BWD.

Află mai multe

10 ani garantie EcoSilence Drive

10 ani garanție la motorul EcoSilence Drive.

Începând cu data de 01.05.2022 la achiziționarea unei mașini de spălat rufe Bosch Serie 4, 6, 8 sau gama Home Professional cu motor EcoSilence Drive™ sau a unei mașini de spălat rufe cu uscător marca Bosch, Serie 4, 6, 8 dotată cu motor EcoSilence Drive™, prin intermediul distribuitorilor autorizați iți oferim 10 ani garanție pentru motorul EcoSilence Drive™ la înregistrarea produsului în contul MyBosch.

Garanţia se acordă la înscrierea produselor participante în contul MyBosch în termen de 60 zile de la data achiziţiei.

Află mai multe

10 ani garantie impotriva ruginirii cuvei masinilor de spalat vase

Promisiunile sunt ușoare. Noi preferăm garanțiile.

Activează-ți simplu și gratuit garanția de 10 ani împotriva ruginirii interiorului cuvei mașinilor de spălat vase, pentru orice mașina de spălat vase Bosch achiziționată începând cu data de 01.03.2022 și înregistrată în termen de 60 zile în contul MyBosch. În doar câteva minute garanția suplimentară este activată, iar tu poți cu ușurință descărca și printa certificatul de extra-garanție.

Află mai multe

MyBosch

Înregistrează-te gratuit și bucură-te de o mulțime de avantaje!

Serviciile noastre

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

De ce Bosch

Descoperă calitatea, perfecțiunea și fiabilitatea.

Găsește un distribuitor

Găsește distribuitori în apropiere!