Home Connect

Despre Home Connect
Derulare în jos

Smart astăzi. Smart mâine.

Credem că o casă inteligentă este construită în jurul tău. Cu Home Connect, acum poți controla, monitoriza și seta cu ușurință electrocasnicele tale Bosch de pe dispozitivele inteligente, indiferent unde te afli. Mai mult decât atât: ne dezvoltăm continuu parteneriatele și extindem noi funcții și servicii utile pentru tine și cei dragi. Așadar, poți fi sigur că electrocasnicele pe care le cumperi astăzi sunt pregătite pentru viitoarea ta casă inteligentă.

Home Connect este un serviciu al Home Connect GmbH.

Despre Home Connect
Conexiuni utile pentru o viață mai ușoară.

Conexiuni utile pentru o viață mai ușoară.

Concepută ca o platformă deschisă, tehnologia Home Connect înglobează continuu produse și servicii partenere noi pentru a te ajuta să construiești un spațiu de locuit cu adevărat sincronizat.

Partenerii noștri

Noul standard de confort al locuinței.

Noul standard de confort al locuinței.

Credem că conectivitatea îți face viața mai ușoară și mai convenabilă. Încă de la începutul anului 2017, electrocasnicele Bosch sunt prevăzute cu funcția Home Connect în toate categoriile de produse. Dar misiunea noastră de a aduce conectivitatea în fiecare locuință nu se încheie aici. De aceea, stabilim funcția Home Connect ca standard al fiecărui aparat electrocasnic în viitor.

Produsele noastre

Orice ar fi, tu deții controlul

Orice ar fi, tu deții controlul.

Mai mult decât o simplă telecomandă: aplicația Home Connect nu numai că îți permite să monitorizezi și să controlezi aparatele electrocasnice Bosch. Îți oferă, de asemenea, acces gratuit la un număr în continuă creștere de servicii, recomandări de accesorii, elemente de inspirație și actualizări de stare cu privire la aparatele tale electrocasnice. Și, dacă este cazul: departamentul nostru de asistență clienți oferă și diagnosticare* de la distanță.

* Serviciu disponibil doar în anumite țări

Funcții și servicii de la distanță

Niciodată nu a fost mai ușor să rămâi conectat la lumea ta.

Niciodată nu a fost mai ușor să rămâi conectat la lumea ta.

Pentru noi, confortul și libertatea ta de alegere sunt cele mai importante. Atunci când îți conectează toate electrocasnicele Bosch la dispozitivele inteligente, Home Connect utilizează doar rețeaua Wi-Fi: nu sunt necesare alte componente hardware. Și, dincolo de aparate inteligente, deja ne gândim la casa ta complet inteligentă. De aceea, Home Connect rulează pe o platformă cloud, ușor de folosit de dezvoltatori, cu un grad ridicat de compatibilitate și interoperabilitate cu alte tehnologii inteligente. De accea spunem: Smart astăzi. Smart mâine.

Bucură-te de o lume plină de confort cu o singură atingere.

O aplicație spune mai mult decât o mie de cuvinte.

Aplicația Home Connect reprezintă centrul de control pentru toate electrocasnicele tale Bosch. Operată cu ușurință de pe dispozitivele tale inteligente, aplicația este actualizată și îmbunătățită constant cu funcționalități noi. Descarcă aplicația gratuit astăzi și încearcă modul demo pentru a descoperi întregul potențial al Home Connect.

Întrebări frecvente

Aici vei găsi câteva întrebări frecvente și răspunsuri despre Home Connect.

Întrebări frecvente

MyBosch

Înregistrează-te gratuit și bucură-te de o mulțime de avantaje!

Serviciile noastre

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

De ce Bosch

Descoperă calitatea, perfecțiunea și fiabilitatea.

Găsește un distribuitor

Găsește distribuitori în apropiere!