Promisiunile sunt ușoare. Noi preferăm garanțiile.

Pentru producția cuvei interioare a mașinilor de spălat vase am dezvoltat tehnologii performante și le-am coroborat cu materiale de înaltă calitate tratate special. Astfel, îți oferim 10 ani garanție împotriva ruginirii interiorului cuvei mașinilor de spălat vase.

Alege-ți mașina de spălat vase
Derulare în jos
10 ani garantie impotriva ruginirii cuvei masinilor de spalat vase

Activează-ți garanția de 10 ani împotriva ruginirii interiorului cuvei mașinilor de spălat vase

Înregistrează-ți simplu și gratuit în contul MyBosch noua ta masină de spălat vase Bosch achiziționată prin intermediul distribuitorilor autorizați începând cu data de 01.03.2022. În doar câteva minute extra-garanția este activată*, iar tu poți cu ușurință descărca și printa certificatul de extra-garanție. Astfel, vei primi suplimentar garanției standard de 2 ani acordate de la data achiziționării produselor, o garanție extinsă de 8 ani pentru interiorul cuvei masinilor de spalat vase privind apariția ruginii.

Înregistrează-ți masina de spalat vase

Descarcă regulamentul oficial al campaniei

* pentru activarea extra-garanției este necesară înscrierea mașiniii de spălat vase în termen de 60 de zile de la data achiziției.

Clienții beneficiază de campaniile și promoțiile comunicate pe site-ul bosch-home.ro doar dacă achizitia produselor participante se va face de la distribuitorii autorizati BSH Electrocasnice SRL participanți în campanie, în condițiile și cu respectarea regulamentelor de participare publicate. BSH Electrocasnice SRL nu își asumă nicio obligație față de achizițiile efectuate de la distribuitorii neautorizați în acest sens.

În cazul unei eventuale intervenții de service în perioada de extra-garantie, va trebui să furnizezi certificatul de garanție comercială oferit odată cu produsul, confirmarea de înregistrare pentru extra-garanție (disponibilă pentru descărcare în contul tău MyBosch) și să faci dovada achiziției aparatului de la unul din partenerii BSH Electrocasnice SRL participanți în campanie, conform cu regulamentul campaniei aplicabile produsului, prin prezentarea bonului fiscal sau a facturii aferent(e) produsului în cauză.

10 ani impotriva ruginirii cuvei masinilor de spalat vase

Calitatea este o chestiune de experiența

Produsele noastre nu părăsesc fabrica dacă nu îndeplinesc 100% standardele de calitate, performanță și durabilitate. Cu această convingere, Robert Bosch și-a început activitatea în 1886, fiind devotat principiului de bază care se aplică și astăzi, de a produce: "Tehnică pentru o viața". Această tradiție a fost și rămâne un angajament și o motivație pentru companie până în zilele noastre. Respectul față de oameni și natură a fost unul din principiile călăuzitoare ale companiei, ce se reflectă prin produse și procese durabile, eficiente energetic.

10 ani garantie impatriva ruginirii cuvei masinilor de spalat vase

Inovații care garantează durabilitatea

Pentru producția cuvei interioare a mașinilor de spălat vase am dezvoltat tehnologii performante și le-am coroborat cu materiale tratate special, de înaltă calitate. Astfel, îți oferim 10 ani garanție împotriva ruginirii interiorului cuvei mașinilor de spălat vase. Acestă garanție este valabilă pentru toate modelele noastre.

Alege-ți mașina de spălat vase

Recenzii produse

Ajută-ne să fim și mai buni

Ajută-ne să aflăm ce apreciezi sau nu la produsul tău Bosch acordând o notă acestuia și lăsând o recenzie la el, astfel încât să îmbunătățim mereu oferta și caracteristicile produselor noastre.

Către recenzii produse

Găsește distribuitorul potrivit.

Funcţia „Găsește un distribuitor” îți permite să găsești repede şi uşor distribuitorul potrivit pentru produsele Bosch. Introdu doar adresa de interes şi dă clic pe „Găsește un distribuitor”. Opţiunile de căutare îți permit să aplici mai multe filtre rezultatelor tale.

Desigur, poți cumpăra produse Bosch şi din multe magazine online. Urmează linkul „Găsește distribuitorul tău online” pentru o listă cu toți distribuitorii Bosch online disponibili.

Încărcare hartă...
MyBosch

Înregistrează-te gratuit și bucură-te de o mulțime de avantaje!

Serviciile noastre

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

021.203.97.48

service.romania@bshg.com

De ce Bosch

Descoperă calitatea, perfecțiunea și fiabilitatea.

Găsește un distribuitor

Găsește distribuitori în apropiere!