Noutăți

Potrivită pentru casa ta. Pregătită pentru viitor.

Noi, la Bosch, credem că o casă "smart" este construită în jurul tău. Cu Home Connect, poți să controlezi și să monitorizezi electrocasnicele Bosch cât ești plecat. Dar nu e tot. Cu funcția Home Connect, tot mai multe electrocasnice Bosch îți pot face viața și mai ușoară.

Spală și usucă LikeABosch

Spală și usucă cu mașinile de spălat rufe cu uscător de la Bosch ideale pentru spațiul limitat. Poți spăla și usca deodată 6 kg de rufe, obținând rezultate igienice cu ajutorul Hygiene Care, iar tehnologia cu aburi Iron Assist te va ajuta să uiți de călcatul hainelor.

Noul robot de bucătărie MUM Serie 2

Îndrăznește să începi cu noul MUM Serie 2! Conceput pentru a se potrivi în orice bucătărie, dar și pentru a face față celor mai mari provocări, noul MUM Serie 2 este alegerea potrivită pentru a-ți transforma ideile culinare în cele mai apetisante preparate.

Combinația perfectă între design și putere

Smoothie-urile delicioase sunt mai ușor de preparat ca niciodată datorită utilizării ușoare a noului blender Vita Power Serie 4.

Noul Unlimited 8

Acumulatori Power Plus cu celule extra performante, motor puternic TurboSpin, perie AllFloor HighPower cu LED-uri și mod Auto - noul Unlimited Serie 8 asigură performanță ridicată de curățare oricând ai nevoie.

Noul Unlimited 7

Dacă dintr-odată curățarea casei a devenit mai distractivă, atunci e posibil ca Unlimited 7 să fie responsabil pentru asta. Bucură-te de flexibilitate și performanță.

Mașini de spălat rufe cu i-DOS

Când trebuie să dozezi detergentul pentru rufe, nu trebuie să te mai gândești prea mult. Pentru că noile mașini de spălat rufe Bosch cu sistemul automat de dozare i-DOS vor seta cantitatea exactă de detergent, la mililitru.

Îți curăță cuptorul chiar în timp ce gătești

Exclusiv de la Bosch, cuptoare cu sistem de autocurățare EcoClean: autocurățare eficientă, permanență, ecologică. Întreținere minimă a cuptorului.

Noua gamă de cuptoare Serie 6

Pentru noi, aparatele perfecte încorporabile trebuie să facă înainte de orice un lucru: să îți facă viața mai ușoară. Din acest motiv, calitatea, funcțiile și designul cuptoarelor de la Bosch au fost optimizate perfect pentru a răspunde nevoilor tale.

Robotul de bucătărie MUM5

Cauți un aparat versatil și ușor de folosit care să îți inlocuiasca mixerul, blenderul sau chiar mașina de tocat carne in bucătărie ? Roboții din gama MUM5 vin cu opțiuni multiple, potrivite nevoilor tale.

Mai multe noutăți

MyBosch

Înregistrează-te gratuit și bucură-te de o mulțime de avantaje!

Serviciile noastre

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

De ce Bosch

Descoperă calitatea, perfecțiunea și fiabilitatea.

Găsește un distribuitor

Găsește distribuitori în apropiere!