Combine frigorifice XXL

Combină XXL Bosch deschisă, poziționată în bucătărie. Plină cu alimente proaspete.

Acum totul încape cu ușurință.

Combinele frigorifice XXL de la Bosch sunt soluția ideală în ceea ce privește volumul și dimensiunea pentru toată lumea. Un interior mai mare oferă o imagine de ansamblu perfectă și flexibilitate maximă. Mai mult, combinele frigorifice Bosch XXL pot fi montate în nișe și pot fi lipite de pereți.

Combine frigorifice XXL

Obține mai mult spațiu #LikeABosch

Cu frigiderele XXL cu VitaFresh, vei obține mai mult spațiu și soluții de depozitare mai bune pentru alimente. Totul se potrivește și rămâne proaspăt mai mult timp. Cool #LikeABosch

Combine frigorifice French Door

Următoarea generație de aparate frigorifice XXL: combinele frigorifice French Door.

Noile combine frigorifice French Door oferă capacitate XXL și sistem de prospețime VitaFresh XXL ceea ce îți permite să păstrezi mai multă mâncare proaspătă pentru mai mult timp.

Derulare în jos
Combină frigorifică Bosch deschisă, plină cu alimente proaspete, precum o tavă mare, un pepene și sticle.

„Și” în loc de „sau”.

Diferență mică de cm, diferență mare de volum: cu doar 10 cm de lățime în plus față de un model standard, găsești cu ușurință loc pentru tăvi întregi, pepeni și alte alimente mari în combina noastră frigorifică. Alege dintr-o gamă largă de combine frigorifice XXL cu diferite volume și dimensiuni. De exemplu, combina frigorifică de 70 cm Bosch KGN49... , care îți oferă cu până la 19%* mai mult volum sau modelul extra adânc și lat Bosch KGN56... , cu până la 38%* mai mult spațiu de depozitare pentru alimente.

*comparativ cu un model standard cu adâncimea de 60 cm, precum Bosch KGN39

Către combine frigorifice XXL

Tehnologia ca un ajutor imens.

Ne îndeplinim misiunea de a oferi soluții optime de depozitare pentru alimentele tale proaspete. De aceea, compartimentul nostru mare de frigider este conceput să îți păstrează legumele proaspete mai mult timp. Astfel, datorită spațiului generos și a flexibilității în stocarea alimentelor atât în compartimentul de frigider cât și în cel de congelator, vei avea mereu o vedere mai bună a ceea ce se află în combina ta frigorifică în orice moment.

Combina frigorifică XXL Bosch poziționată lângă perete într-o bucătărie, cu o pungă de cumpărături pe blatul de bucătărie.
Tehnologie HomeConnect

Tehnologie HomeConnect

Pentru că vrem să își facem viața cât mai ușoară, am dotat produsele noastre cu tehnologia HomeConnect. Cu Home Connect monitorizezi în mod intelligent toate electrocasnicele dotate cu această tehnologie și le poți controla și monitoriza de la distanță, de pe smartphone sau de pe tabletă. Când ești in mijlocul cumpãrãturilor, e ușor sã uiți de lucrurile esențiale.Dar camera integrată în frigider face poză de fiecare datã când ușa este deschisã și închisã. Apoi, poți sã vezi pozele în aplicație, ca sã nu mai uiți niciodatã sã cumperi ceva.

Vedere detaliată a combinei frigorifice XXL Bosch, plină cu alimente proaspete, precum o tavă mare plină, pepene, fructe și legume.

Spune NU risipei alimentare ! "Zero is Hero"

Cu sistemul de prospețime VitaFresh XXL te bucuri mai mult de prospețime și pierzi mai puțin. Două compartimente separate VitaFresh cu control climatic integrat creează mediul ideal pentru toate alimentele proaspete.â

  • Carnea și peștele rămân proaspete mai mult timp la temperaturi apropiate de 0° Celsius.
  • Fructele și legumele bogate în vitamine rămân proaspete mai mult timp în frigider datorită controlului precis al umidității.

Pur și simplu ajustază condițiile din sertare pentru o prospețime maximă. Reduci astfel risipa de alimente într-un mod simplu.

Mai multe despre VitaFresh

Un frigider cu multe posibilități.

Cu Flex Interior ai întotdeauna o imagine de ansamblu și îți poți depozita alimentele într-un mod bine organizat, cu o mulțime de opțiuni flexibile.

  • Poziționează sertarele Flex și rafturile din sticlă la diferite înălțimi.
  • Depozitează articole înalte sau voluminoase, cum ar fi sticle sau oale mari, cu raftul pliabil Flex.
  • Poziționează suporturile Flex de pe uși în funcție de nevoile tale.

Descoperă combinele frigorifice cu Flex Interior

Combină frigorifică independentă deschisă, poziționată în colțul camerei. Ușa combinei de 70 cm este deschisă într-un unghi de 90 de grade, iar combina este plină cu alimente proaspete.

Perfect Fit (adaptare perfectă): nu este necesar spațiu între perete și frigider.

Modelele obișnuite de combine frigorifice de pe piață au nevoie de o distanță de aproximativ 10 cm față de pereții laterali pentru a putea deschide ușile și sertarele. Grație Perfect Fit (adaptare perfectă), gama de combine frigorifice independente de la Bosch poate fi poziționată chiar lângă pereții laterali și mobilier. Lățimea combinei corespunde cu dimensiunile nișei. Rezultatul: o combină frigorifică independentă de 70 cm lățime, care poate fi poziționată într-o nișă de 70 cm fără a necesita spațiu suplimentar.

Gama de combine frigorifice XXL de la Bosch

Vezi gama noastră de combine frigorifice independente XXL. Disponibile în diferite variante de volum și dimensiune.

XXL 70 cm (Lățime) x 60 cm (Adâncime) XXL 70 cm (Lățime) x 80 cm (Adâncime) XXL 86 cm (Lățime) x 81 cm (Adâncime)
KGN49_
KGN56__
KGN86__
Volumul în l: 435 l 505 l 619 l
Mai mult volum comparativ cu versiunea Standard (60 cm si volum de 366 l): 19%* 38% 69%
Perfect fit (adaptare perfectă):
VitaFresh Plus:
NoFrost** / Low Frost*** / / / --
Vezi produsele Vezi produsele Vezi produsele

Următoarea generație de combine XXL: combinele frigorifice French Door.

Vrei să alegi ceva foarte mare? Noile combine frigorifice French Door oferă capacitate XXL și sistem de prospețime VitaFresh XXL ceea ce îți permite să păstrezi mai multă mâncare proaspătă pentru mai mult timp. Datorită conceptului interior elaborat, totul poate fi organizat pentru vizibilitate optimă. Te bucuri astfel de caracteristici inovatoare asociate cu un design elegant și atent conceput.

Descoperă combinele frigorifice French Door

* În comparație cu un model standard de 60 cm cum ar fi Bosch KGN39…
** Coduri KGN, KGF, KGB...
*** Coduri KGE, KGV...

MyBosch

Înregistrează-te gratuit și bucură-te de o mulțime de avantaje!

Serviciile noastre

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

De ce Bosch

Descoperă calitatea, perfecțiunea și fiabilitatea.

Găsește un distribuitor

Găsește distribuitori în apropiere!