Beneficiile de a utiliza un uscător de rufe de la Bosch

Usucă rufele LikeABosch
Soluțiile de instalare a mașinilor de spălat cu uscător de la Bosch, într-o manieră care economisește spațiu, te ajută să economisești energie și timp

Pui hainele din uscătorul de rufe direct în dulap.

Sforile de rufe și suporturile de uscat rufe nu trebuie neapărat să facă parte din casa ta. Uscătoarele de rufe cu pompă de căldură de la Bosch pot fi instalate fie lângă mașina de spălat, fie deasupra acesteia pentru a economisi spațiu, și utilizează mai puțină energie decât cele convenționale, în timp ce mențin hainele perfect aerisite și casa fără umiditate.

Este foarte util să ai un uscător de rufe acasă când vine vorba de spălat. Uscarea rufelor nu numai că necesită timp, efort și spațiu, dar condițiile meteo transformă uscarea hainelor într-o corvoadă - de la întinsul fiecărui articol de îmbrăcăminte ud pe sfoară până la momentul în care acestea sunt uscate. În plus, hainele tale curate sunt expuse la intemperii și pot să se umple de praf din aer.

Cu un uscător de rufe, de bucuri de confortul spălării, uscării și depozitării hainelor curate direct în dulap, gata de purtare - indiferent de cantitatea de rufe. Iată care sunt beneficiile pe care ți le oferă un uscător de rufe, astfel încât spălatul rufelor să devină floare la ureche.

Către toate uscătoarele de rufe

Un bărbat cu un uscător de rufe cu pompă de căldură Bosch. Zâmbind, deoarece uscătorul cu pompă de căldură, eficient din punct de vedere energetic, economisește energie datorită celei mai eficiente etichete energetice, care este, de asemenea, desenată pe puloverul său.

Economisește energie cu uscătoare de rufe eficiente energetic.

Uscătoarele noastre eficiente energetic Bosch A+++ oferă cea mai eficientă tehnologie de uscare. Tehnologia eficientă de uscare cu pompă de căldură reutilizează aerul cald pentru a continua uscarea hainelor, reducând energia cu până la 68%* în comparație cu uscătoarele Bosch convenționale cu condensare. În timp ce alte uscătoare își pierd din eficiență după fiecare uscare, dacă scamele nu sunt curățate manual după fiecare încărcare, uscătoarele Bosch cu tehnologie SelfCleaning Condenser și AutoClean îndepărtează automat scamele din condensator pentru a menține consumul redus de energie, ciclu după ciclu.

Către uscătoare de rufe cu pompă de căldură

Chiar nu este - uscarea rufelor în interior pe un suport poate consuma cu 60% mai multă energie în comparație uscătoarele cu pompă de căldură de la Bosch.

Cum să usuci haine și să economisești timp prețios, efort și energie.

Ia-ți rămas bun de la sfoara de rufe și bucură-te de uscarea eficientă a rufelor.

În timpul iernii durează ceva până usuci hainele înăuntru pe un suport de haine sau pe calorifer. În plus, rufele lăsate la uscat eliberează până 4 litri vapori de apă în interior, ceea ce poate duce la mucegai pe pereți.

Pentru a contracara acest lucru, umiditatea în exces trebuie direcționată afară prin fereastra deschisă. Apoi, camera trebuie să fie reîncălzită, ceea ce crește consumul de energie și dovedește că uscatul rufelor pe sfoară în camere încălzite nu este de fapt „gratis”. Chiar nu este - poate consuma cu 60% mai multă energie decât uscătoarele cu pompă de căldură de la Bosch.

Uscătoarele de rufe cu pompă de căldură și SelfCleaning Condenser™ de la Bosch ajută la economisirea de energie.

Cel mai eficient mod de a usca rufe acasă.

Cel mai eficient mod de a usca rufe acasă.
Spre deosebire de uscătoarele de rufe convenționale, uscătoarele de rufe cu pompă de căldură și SelfCleaning Condenser™ de la Bosch nu utilizează rezistențe de încălzire, mari consumatoare de energie, pentru încălzirea aerului. În schimb, utilizăm o pompă de căldură cu tehnologie de uscare la temperaturi scăzute. Această caracteristică inovatoare reduce semnificativ consumul de energie si cu ajutorul condensatorului cu autocurățare SelfCleaning Condenser™ patentat, funcționează constant cu un consum de energie foarte scăzut. Cu tehnologia SelfCleaning Condenser™ nu trebuie să mai cureți filtrul de scame după fiecare uscare. Scamele sunt stocate automat în mod inteligent până la 20 de cicluri de uscare.

Către uscătoarele cu SelfCleaning Condenser

Cea mai bună metodă de a-ți usca rufele.

Vrei să te ocupi de rufe în mai puțin timp? Cu un uscător de rufe Bosch, nu trebuie să pui manual rufele la uscat și poți usca rufele mai repede, având control asupra timpului. Un uscător de rufe îți simplifică treaba, mai ales atunci când ai rufe multe sau dacă vrei să protejezi culorile de razele soarelui. Este o soluție care te ajută să economisești timp prețios și să ai grijă de țesături. Funcția AutoDry măsoară umiditatea, astfel incât tu să scoți din uscător hainele perfect uscate, evitând astfel supraîncălzirea și deteriorarea hainelor și implicit consumul inutil de energie.

Către uscătorele de rufe cu AutoDry

Programe și opțiuni pentru toate rufele tale și timpul tău.

Uscătoarele Bosch oferă programul potrivit pentru orice fel de material, de la lână, la haine umplute cu pene naturale, sau articole pentru sport ușor de îngrijit, pentru a asigura cea mai blândă performanță de uscare a rufelor pentru fiecare încărcătură.
Foarte importantă pentru timpul tău este opțiunea de IronAssit care utilizează aburi pentru a netezi rufele și vei descoperi că unele articole nici nu vor mai avea nevoie de călcat.

Uscătoar de rufe cu Home Connect

Lasă uscătorul să decidă.

Selectarea corectă a programului de uscare pentru rufele tale poate fi uneori complicată. Dar funcția de SmartDry disponibila prin Home Connect simplifică lucrurile. Datorită conexiunii Wi-Fi dintre mașina de spălat și uscătorul de rufe, cele două se pot conecta și pot selecta programul de uscare potrivit pe baza ultimului ciclu de spălare, fără a utiliza un dispozitiv sau o aplicație externă. Cel mai inteligent mod de a obține rezultate perfecte la uscare este să utilizezi aplicația Home Connect.

Către uscătoarele cu Home Connect

Sistemul de uscare delicată al uscătoarelor de rufe de la Bosch utilizează aer călduț pentru a usca cu grijă chiar și cele mai delicate articole de îmbrăcăminte.

Rufe fără alergeni.

Cu uscătoarele de rufe Bosch, hainele rămân fără scame, alergeni sau bacterii. Sistemul de uscare delicată utilizează aer optim încălzit pentru a usca cu grijă chiar și cele mai delicate articole de îmbrăcăminte. Prosoapele uscate la uscătorul de rufe Bosch sunt moi, pufoase și igienizate.

Cum să usuci rufe chiar și în spații mici? Uscătoarele de rufe compacte de la Bosch oferă performanța optimă de uscare.

Îți usuci rufele într-un spațiu mic? Avem răspunsul.

Dacă este o problemă să usuci rufe acasă într-un spațiu limitat, o mașină de spălat și un uscător de rufe suprapuse sunt soluția ideală de economisire a spațiului pentru a te ocupa de spălatul rufelor. Ia-ți rămas bun de la întinsul rufelor prin casă și instalează cu ușurință un uscător de rufe deasupra mașinii de spălat cu ajutorul unui kit de montare în coloană și vei beneficia de performanță optimă de uscare.

Alege-ți uscătorul de rufe

*Uscător cu pompă de căldură Bosch cu un certificat CEE: A+++, 8kg, 176kwH/an în comparație un uscător convențional Bosch cu condensator, cu certificat CEE: B, 8kg, 561kwh/an; calcul bazat pe Regulamentul UE 392/212.

Găsește distribuitorul potrivit.

Funcţia „Găsește un distribuitor” îți permite să găsești repede şi uşor distribuitorul potrivit pentru produsele Bosch. Introdu doar adresa de interes şi dă clic pe „Găsește un distribuitor”. Opţiunile de căutare îți permit să aplici mai multe filtre rezultatelor tale.

Desigur, poți cumpăra produse Bosch şi din multe magazine online. Urmează linkul „Găsește distribuitorul tău online” pentru o listă cu toți distribuitorii Bosch online disponibili.

Încărcare hartă...
MyBosch

Înregistrează-te gratuit și bucură-te de o mulțime de avantaje!

Serviciile noastre

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

De ce Bosch

Descoperă calitatea, perfecțiunea și fiabilitatea.

Găsește un distribuitor

Găsește distribuitori în apropiere!