10 ani garanție pentru motorul EcoSilence Drive

Construit să dureze.

10 ani garanție la motorul EcoSilence Drive™.
Noi nu doar promitem, dar îți și asigurăm garanția motorului EcoSilence Drive™ al mașinii de spălat rufe, pentru o perioadă de 10 ani de la data achiziționării.
Înscrie-ți mașina de spălat rufe în contul MyBosch pentru a te bucura de garanția extinsă.

Alege-ți mașina de spălat rufe cu motor EcoSilence Drive
Derulare în jos
10 ani garantie ecosilence drive

Începând cu data de 1.05.2022 la achiziționarea unei mașini de spălat rufe marca Bosch, Serie 4, 6, 8 sau din gama Home Professional care este dotată cu motor EcoSilence Drive™ sau a unei mașini de spălat rufe cu uscător marca Bosch, Serie 4, 6, 8 dotată cu motor EcoSilence Drive™, prin intermediul distribuitorilor autorizați ai S.C. BSH Electrocasnice SRL, iți oferim 10 ani garanție pentru motorul EcoSilence Drive™ la înregistrarea* produsului în contul MyBosch. Astfel suplimentar garanției standard de 2 ani acordate de la data achiziționării produselor este acordată o garanție extinsă de 8 ani pentru motorul EcoSilence Drive™ la mașinile de spălat rufe selectate.

* este necesară înscrierea mașinii de spălat rufe cu motor EcoSilence Drive™ participantă la campanie, în termen de 60 zile de la data achiziției.

Înregistrează produsul în contul MyBosch pentru garanție motor EcoSilence

Clienții beneficiază de campaniile și promoțiile comunicate pe site-ul bosch-home.ro doar dacă achizitia produselor participante se va face de la distribuitorii autorizati BSH Electrocasnice SRL participanți în campanie, în condițiile și cu respectarea regulamentelor de participare publicate. BSH Electrocasnice SRL nu își asumă nicio obligație față de achizițiile efectuate de la distribuitorii neautorizați în acest sens.

În cazul unei eventuale intervenții de service în perioada de extra-garantie, va trebui să furnizezi certificatul de garanție comercială oferit odată cu produsul, confirmarea de înregistrare pentru extra-garanție (disponibilă pentru descărcare în contul tău MyBosch) și să faci dovada achiziției aparatului de la unul din partenerii BSH Electrocasnice SRL participanți în campanie, conform cu regulamentul campaniei aplicabile produsului, prin prezentarea bonului fiscal sau a facturii aferent(e) produsului în cauză.

EcoSilence Drive

EcoSilence Drive. Un motor, mai multe avantaje.

Motorul EcoSilenceDrive dezvoltat de Bosch este deosebit de puternic și durabil. Prin renunțarea la periile de carbune, motorul Eco EcoSilence Drive nu se poate nici supraîncălzi si nici nu se uzează și, în plus, este unul din cele mai silențioase motoare din clasa sa.

Alege-ți mașina de spălat rufe cu motor EcoSilence Drive

ecosilencedrive

Testată de o mie de ori, unică din punct de vedere calitativ.

Înăinte ca o mașină de spălat rufe să plece din fabrică, noi o testăm în cel mai mic detaliu și o supunem la teste de rezistență nesfârșite. Deoarece doar atunci când fiecare din cele circa 1.000 de componente ale mașinilor noastre de spălat rufe respectă standardele noastre cele mai înalte de funcționare, calitate și fiabilitate, mașina de spălat rufe Bosch este 100% pregătita să facă față celei mai importante provocări: utilizarea în gospodaria ta.

Alege-ți mașina de spălat rufe cu motor EcoSilence Drive

Recenzii produse

Ajută-ne să fim și mai buni

Ajută-ne să aflăm ce apreciezi sau nu la produsul tău Bosch acordând o notă acestuia și lăsând o recenzie la el, astfel încât să îmbunătățim mereu oferta și caracteristicile produselor noastre.

Către recenzii produse

Inregistrează-te acum in MyBosch

Mai mult pentru tine. Garanție extinsă prin contul MyBosch.

Înregistrează-ţi aparatul electrocasnic Bosch și verifică toate opțiunile de extra-garanție* și serviciile suplimentare.

* Conform campaniilor în vigoare și a regulamentelor aferente.

Înregistrează acum

Găsește distribuitorul potrivit.

Funcţia „Găsește un distribuitor” îți permite să găsești repede şi uşor distribuitorul potrivit pentru produsele Bosch. Introdu doar adresa de interes şi dă clic pe „Găsește un distribuitor”. Opţiunile de căutare îți permit să aplici mai multe filtre rezultatelor tale.

Desigur, poți cumpăra produse Bosch şi din multe magazine online. Urmează linkul „Găsește distribuitorul tău online” pentru o listă cu toți distribuitorii Bosch online disponibili.

Încărcare hartă...
MyBosch

Înregistrează-te gratuit și bucură-te de o mulțime de avantaje!

Serviciile noastre

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

De ce Bosch

Descoperă calitatea, perfecțiunea și fiabilitatea.

Găsește un distribuitor

Găsește distribuitori în apropiere!