Află mai multe despre cum să utilizezi aparatul electrocasnic.

Descoperă în cele ce urmează aspectele importante despre modul de utilizare a aparatului tău.
Pentru informații suplimentare citește manualul de utilizare, pe care îl poți găsi folosind funcția de căutare manual de utilizare.

Aparate frigorifice

Setarea temperaturii potrivite

În general temperatura recomandată pentru compartimentul frigiderului este de 4°C, dar poți alege dintr-un interval de temperatură cuprins între 3°C și 8°C. În compartimentele VitaFresh, temperatura este menținută la 0° C grade.

Temperatura din compartimentul congelatorului poate fi setată de la -24°C la -16°C și se recomandă alegerea unei temperaturi de -18 ° C sau mai mică pentru depozitare pe termen lung.

Impactul temperaturii

Pe una dintre cutiile compartimentului congelator, se află un ghid general cu informații despre durata maximă de depozitare pentru diferite tipuri de alimente. Ghidul indică maximă de depozitare la o temperatură constantă de -18°C.

Unde și cum să depozităm alimentele

Păstrează produsele lactate, ouăle, mâncarea preparată, produsele de patiserie, conservele deschise și brânza tare în compartimentul obișnuit al frigiderului. Compartimentul VitaFresh păstrează proaspete alimente precum legumele și carnea proaspătă de până la trei ori mai mult decât compartimentul obișnuit al frigiderului.

Spălatul vaselor

Economisește apă și energie

Comparativ cu spălarea manuală, utilizarea unei mașini de spălat vase economisește energie și apă. Cu mașinile de spălat vase Bosch, puteți economisi până la 8.500 de litri de apă pe an. *

* Cercetare internă bazată pe compararea spălării vaselor cu o mașină de spălat vase față de spălare manuală. Cu 40 de litri de apă folosiți pentru spălarea manuală, comparativ cu 9,5 litri pe ciclu de mașină de spălat vase, duc la economii de 8.500 de litri pe an, calculând la un număr de 280 de cicluri pe an.

Economisește apă și energie

Vrei să economisești și mai multă apă și energie? Încărcă mașina de spălat vase la capacitatea maximă, care este definită prin numărul de seturi care pot fi încărcate.

Utilizarea corectă a detergentului

Setează sistemul de dedurizare a apei și să alege agentul de clătire în funcție de tipul de detergent pe îl folosești, singur sau combinat (de exemplu, 4in1). Efectele agentului de clătire în detergenții combinați pot fi limitate de factori ca de exemplu duritatea apei și în general vei obține rezultate mai bune folosind un agent de clătire separat.

Spălatul rufelor

Capacitatea de încărcare

Cantitatea de rufe încărcate în mașina de spălat afectează consumul de energie și apă. Este recomandată Încărcarea la capacitatea ideală / maximă indicată de fiecare program, pentru cea mai bună eficiență energetică, precum și pentru a preveni cutele.

Dozajul corect

Adăugă cantitatea potrivită de detergent pentru a obține rezultate de spălare optime, precum și pentru economisirea resurselor.

Cantitatea potrivită de detergent depinde de

  • Cantitatea de rufe
  • Gradul de murdărire
  • Duritatea apei

Doza recomandată de detergent se depinde și de încărcarea maximă definită pentru un program de spălare.

Folosește întotdeauna detergent specific pentru diferite tipuri de țesături

Protejează mașina de spălat și rufele folosind detergenții și produsele de îngrijire corecte pe care le cere materialul rufelor. Separă rufele pe culori și tipuri de țesături și nu amesteca detergenți diferiți.

Pentru mai multe sfaturi, consultă manualul de utilizare, pe care îl poți găsi prin intermediul funcției de căutare manual.

Vrei să aflii mai multe despre produsul tău? Aruncă o privire în manualul de utilizare al aparatului. Găsești manualele de utilizare aici.

Caută manual de utilizare

MyBosch

Înregistrează-te gratuit și bucură-te de o mulțime de avantaje!

Serviciile noastre

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

De ce Bosch

Descoperă calitatea, perfecțiunea și fiabilitatea.

Găsește un distribuitor

Găsește distribuitori în apropiere!