Curățarea aspiratorului

Curățarea aspiratorului - piesă cu piesă, pregătit de funcționare

Vrei să îți cureți aspiratorul? Fie că este vorba de filtrul aspiratorului, de furtun, de țeava aspiratorului sau de orice altă piesă componentă, îți recomandăm să citești sfaturile noastre cu privire la curățarea aspiratorului:

Curățarea periilor aspiratorului sau a țevii acestuia este foarte ușoară. Desprinde-le, asigură-te că nu există niciun obiect în interior care le-ar putea bloca, îndepărtează scamele de pe perie și spală-le sub un jet de apă caldă, fără detergent, apoi lasă-le să se usuce la aer.

Poți să procedezi la fel și pentru curățarea filtrului aspiratorului. Dacă acesta este lavabil, poți să îl cureți doar cu apă, fără detergent. Lasă-l să se usuce la aer timp de 24 de ore.

Curățarea furtunului aspiratorului urmează același principiu. În cazul în care crezi că în furtun există un obiect care îl blochează, poți încerca să îl împingi ușor cu ajutorul unei cozi de mătură sau cu orice alt obiect lung.

Pentru a curăța un aspirator fără sac, scoate recipientul pentru praf din acesta, golește-l și spală-l cu apă caldă și lasă-l să se usuce complet. Nu îl pune la loc în aspirator dacă este încă umed. Acesta trebuie să fie complet uscat. Același lucru este valabil și pentru curățarea filtrului aspiratoarelor fără sac. Scoate-l din aspirator, urmează instrucțiunile din manualul utilizatorului și curăță-l folosind doar apă. Trebuie să îl lași să se usuce la temperatura camerei timp de cel puțin 24 de ore.

Pentru curățarea motorului aspiratorului, îți recomandăm să te adresezi atelierului central Bosch din Nürnberg. Dacă perioada de garanție de 24 luni nu s-a încheiat încă, această operațiune va fi efectuată gratuit. După expirarea acestei perioade, pentru orice intervenții se practică prețuri fixe.

Dacă totuși mai ai întrebări cu privire la curățarea aspiratoarelor, te rugăm să apelezi numărul serviciului nostru de asistență clienți pentru mai multe informații. Ne poți contacta la numărul de telefon 021.203.97.48 (Lu-Vi: 08.00 – 20.00 ; S: 09:00-15:00). Te vom ajuta cu plăcere.

Serviciul de reparaţii

Contactează

Disponibili pentru tine prin email și prin telefon la 021.203.97.48 (Lu-Vi: 08.00 – 20.00 ; S: 09:00-15:00).

Manuale de utilizare

Familiarizează-te cu aparatul tău electrocasnic. Cu ajutorul instrucțiunilor de utilizare.

Service Electrocasnice Bosch

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

Campanii și promoții

Aici găsești informații despre campaniile și promoțiile curente Bosch Electrocasnice.