Curățarea aspiratorului fără sac

Curățarea aspiratorului fără sac - iată cum trebuie să procedezi

Pentru a-ți curăța aspiratorul fără sac, trebuie mai întâi să verifici cât de plin este recipientul pentru praf și să îl golești. Dacă este nevoie, poți spăla recipientul pentru praf sub un jet de apă caldă, respectând instrucțiunile de utilizare. Lasă-l să se usuce la temperatura camerei timp de cel puțin 24 de ore și apoi introdu-l înapoi în aspirator, când este complet uscat. Poți să folosești aceeși metodă pentru a curăța filtrul aspiratorului fără sac.

În cazul în care crezi că aspiratorul tău fără sac are un blocaj intern, deoarece nu mai „trage” sau scoate zgomote puternice, efectuează o verificare piesă cu piesă și inspectează recipientul pentru praf, filtrul de evacuare, recipientul pentru colectarea prafului, țeava, furtunul și duza pentru podea. Este vreun obiect blocat înăuntru? Încearcă să îl îndepărtezi cu grijă.

Ai nevoie de ajutor sau ai întrebări în legătură cu aspiratorul tău? Apelează numărul serviciului nostru de asistență pentru clienți - te vom ajuta cu plăcere. Ne poți contacta la numărul de telefon 021.203.97.48 (Lu-Vi: 08.00 – 20.00 ; S: 09:00-15:00).

Contact și informații

Contactează

Disponibili pentru tine prin email și prin telefon la 021.203.97.48 (Lu-Vi: 08.00 – 20.00 ; S: 09:00-15:00).

Manuale de utilizare

Familiarizează-te cu aparatul tău electrocasnic. Cu ajutorul instrucțiunilor de utilizare.

Service Electrocasnice Bosch

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

Campanii și promoții

Aici găsești informații despre campaniile și promoțiile curente Bosch Electrocasnice.