Friptură de vită (Roast beef) à la Chef Sorin Bontea

Friptură de vită a la Chef Sorin Bontea

Prânzul cu familia, cina cu prietenii – dacă ai nevoie de puțină inspirație ca să îi suprinzi cu un preparat delicios, îți recomandăm să încerci rețeta de friptură de vită pregătită de Chef Sorin Bontea. Suculentă în interior și cu coajă crocantă la exterior, aceasta rețeta este o alegere inspirată care îți va încânta papilele gustative.

Pentru garnitură, îți propunem legume sote, trase la tigaie – în combinație cu carnea de vită te asigurăm că gustul este divin.

În videoclipul de mai jos, Chef Bontea îți prezintă rețeta pas cu pas. Dacă vrei să încerci ceva nou, urmărește videoclipul și respectă ingredientele, pașii de preparare et voilà! Ai pregătit friptură de vită (roast beef) ca un masterchef!

Video friptură de vită a la Chef Sorin Bontea

Chef Sorin Bontea ți-a prezentat rețeta de friptură de vită, iar noi îți prezentăm câteva produse care îți vor ușura considerabil munca în bucătărie și care te vor ajuta să pregătești rapid o mulțime de preparate.

Cuptor Serie 8

Cuptor Serie 8

Dragoste la prima bucată - indiferent că faci friptura din pește, pui, vită sau porc, cu termometrul pentru carne obții rezultatele dorite. Termometrul verifică temperatura din interiorul preparatului în 3 puncte și ajustează automat modul de încălzire, timpul și temperatura ca să obții rezultate pe gustul tău.Cuptoarele din Serie 8 dispun de funcție HomeConnect astfel încât le poți controla de la distanță, din aplicația instalată în telefon.

Către produse

Robot de bucătărie MultiTalent 8

Robot de bucătărie MultiTalent 8

În general, ai nevoie de electrocasnice diferite pentru sarcini diferite. Dar nu mai este cazul acum. Indiferent că tai fructe, răzuiești legume, feliezi brânză, amesteci aluat, bați frișcă sau vrei să faci pesmet din pâine, robotul nostru de bucătărie te ajută să obții rezultate optime datorită gamei variate de accesorii și a funcțiilor disponibile.

Mai multe despre roboții MultiTalent 8

Plită cu inducție

Plită cu inducție

Temperatura potrivită este importantă pentru prăjire. O temperatură prea mare va face chiar şi cea mai bună friptură să se prăjească prea repede sau să se usuce. Indiferent cum îți place - în sânge, medie sau bine făcută - prăjitul cărnii nu poate fi mai simplu acum. Senzorul de prăjire al plitei menține temperatură constantă și previne încălzirea excesivă a uleiului.

Către produse

MyBosch

Înregistrează-te gratuit și bucură-te de o mulțime de avantaje!

Serviciile noastre

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

De ce Bosch

Descoperă calitatea, perfecțiunea și fiabilitatea.

Găsește un distribuitor

Găsește distribuitori în apropiere!