Trăiește sustenabil #LikeABosch

Un bărbat lângă un uscător de rufe Bosch. Zâmbind, deoarece uscătorul , eficient din punct de vedere energetic, economisește energie datorită celei mai eficiente etichete energetice, care este, de asemenea, desenată pe puloverul său.
Derulare în jos

O mașină de spălat vase care utilizează minerale naturale pentru a usca vasele, o mașină de spălat rufe inteligentă care dozează automat detergentul, un frigider cu cameră foto și conexiune la aplicația Home Connect pentru a verifica ce ai în frigider, oricând și de oriunde, astfel încât să poți cumpăra alimente responsabil, un uscător care reutilizează aerul cald pentru a usca hainele mai eficient. Continuu lucrăm la soluții inovatoare și eficiente ca acestea pentru a te ajuta să economisești apă și energie și pentru a reduce risipa alimentară. Descoperă cum poate Bosch să-ți facă viața mai relaxată și mai sustenabilă.

Mașină de spălat rufe Bosch cu dozare automată i-DOS. Dulapuri lângă o mașină de spălat rufe eficientă împreună cu un cactus care arată semnul păcii așezat pe dulap.

Economisește apă cu mașinile de spălat rufe Bosch i-DOS.

Spală rufele în cel mai eficient mod utilizând o mașină de spălat rufe cu sistemul de dozare automat i-DOS, care știe întotdeauna dozarea corectă. Umple compartimentele pentru detergent și balsam o singură dată, iar senzorii i-DOS măsoară automat cantitatea precisă de detergent și apă necesare pentru fiecare încărcare, fără reumplere. Așadar, nu vor mai exista niciodată situații cu prea mult detergent și cicluri de clătire inutile - și vei economisi până la 10 litri de apă per ciclu*.

O femeie în fața mașinii ei de spălat vase PerfectDry de la Bosch, lasă o farfurie albastră să se învârtă pe degetul arătător al mâinii drepte. Degetul arătător al mânii stângi indică spre farfurie și arată cât de ușor este să cureți vasele și să economisești energie.

Economisește energie cu mașinile de spălat vase PerfectDry.

Mașinile noastre de spălat vase PerfectDry utilizează minerale naturale Zeolith pentru a economisi energie în timp ce usucă perfect chiar și vasele din plastic. Tehnologia uscare cu Zeolith este durabilă și brevetată. Aceasta transformă umiditatea din faza de spălare în aer fierbinte pentru a usca în mod optim toate vasele.
Prin urmare, mașinile noastre de spălat vase PerfectDry utilizează cu 20% mai puțină energie decât o mașină de spălat vase fără tehnologie Zeolith**. Economisește energie și spune la revedere vaselor ude.

O bucătărie cu un frigider independent Bosch, cu magneți colorați pe ușa frigiderului, spunând „likeabosch” și un desen de Jonas Ekloef.

Menține alimentele proaspete mai mult timp cu frigiderele Vitafresh.

Combinele frigorifice cu sistemul de prospețime VitaFresh oferă două zone separate de restul frigiderului pentru a menține alimentele proaspete mai mult timp. Acestea pot fi ajustate ușor la cerințele ideale de prospețime cu ajutorul a două setări, menținând condiții de depozitare perfecte, independent de restul combinei frigorifice. Cele două compartimente sunt ideale pentru depozitarea peștelui și a cărnii, precum și a fructelor și legumelor. Așadar, ai mai multe alimente proaspete de care să te bucuri și mai puține alimente sunt risipite.

O femeie stă în bucătărie lângă mașina ei de spălat vase Bosch, care este întredeschisă. În spatele ei se află chiuveta cu robinetul, care are un nod.

Economisește apă utilizând o mașină de spălat vase.

Este timpul să economisești apă spălând vasele la mașină. Mașinile de spălat vase Bosch utilizează doar aproximativ 9,5 litri de apă și curăță vasele perfect, deoarece ating temperaturi mai ridicate decât la spălarea manuală. Economisești până la 30,5 litri***de apă per ciclu, în comparație cu spălarea manuală a vaselor cu 40 de litri, cu apa curgând. Cu mașinile de spălat vase Bosch, poți economisi până la 8.500 litri**** de apă pe an, pentru un stil de viață mai sustenabil.

Un bărbat cu un uscător de rufe cu pompă de căldură Bosch. Zâmbind, deoarece uscătorul cu pompă de căldură, eficient din punct de vedere energetic, economisește energie datorită celei mai eficiente etichete energetice, care este, de asemenea, desenată pe puloverul său.

Economisește energie cu uscătoare de rufe eficiente energetic.

Uscătoarele noastre eficiente energetic Bosch A+++ oferă cea mai eficientă tehnologie de uscare. Tehnologia eficientă de uscare cu pompă de căldură reutilizează aerul cald pentru a continua uscarea hainelor, reducând energia cu până la 68%***** în comparație cu uscătoarele Bosch convenționale cu condensare. În timp ce alte uscătoare își pierd din eficiență după fiecare uscare, dacă scamele nu sunt curățate manual după fiecare încărcare, uscătoarele Bosch cu tehnologie SelfCleaning Condenser și AutoClean îndepărtează automat scamele din condensator pentru a menține consumul redus de energie, ciclu după ciclu.

Un bărbat împingând un coș de cumpărături în timp ce își ține smartphone-ul în mâna dreaptă. Telefonul afișează interiorul frigiderului datorită camerelor din frigider.

Fă cumpărături în mod responsabil cu ajutorul camerelor din frigider.

Cu ajutorul camerelor din frigider și a sistemului Home Connect, poți acum să verifici ce ai în frigider oricând și de oriunde. De fiecare dată când se închide ușa, două camere fac fotografii cu alimentele situate pe partea interioară a ușii și pe rafturi, și le trimit către aplicația ta Home Connect. Prin aplicație poți să vezi ce ai in frigider de oriunde și astfel poți evita să cumperi ce ai deja in frigider.

*Calculul se bazează pe o încărcătură mixtă de spălare la 40° C cu supradozare manuală de 38% de detergent lichid în comparație cu un aparat cu dozare automată cu 10 kg și sistem de spălare 4D: Studiul WL 1547/19 realizat de Institutul WFK pentru Cercetare Aplicată, din 08/2019 și comandat de BSH Hausgeräte GmbH.
**Mașină de spălat vase PerfectDry de la Bosch cu tehnologie Zeolith, cu un consum energetic de 0,73 kw/h în comparație cu o mașină de spălat vase Bosch similară, fără tehnologie Zeolith, cu un consum energetic de 0,92 kw/h, valori per ciclu de spălare, conform Regulamentului UE nr. 2019/2017.
***Bazat pe un consum al mașinii de spălat de 9,5 litri. Valorile pot varia în funcție de modele și mărci
**** Cercetare internă, bazată pe compararea spălării vaselor la mașina de spălat față de spălarea manuală. 40 de litri (spălare manuală) - 9,5 litri (cu mașina de spălat vase), s-au calculat 8.500 de litri economisiți pe baza a 280 de cicluri de spălare pe an.
*****Uscător cu pompă de căldură Bosch cu un certificat CEE: A+++, 8kg, 176kwH/an în comparație un uscător convențional Bosch cu condensator, cu certificat CEE: B, 8kg, 561kwh/an; calcul bazat pe Regulamentul UE 392/212.

MyBosch

Înregistrează-te gratuit și bucură-te de o mulțime de avantaje!

Serviciile noastre

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

De ce Bosch

Descoperă calitatea, perfecțiunea și fiabilitatea.

Găsește un distribuitor

Găsește distribuitori în apropiere!