Opțiuni inteligente de service pentru espressorul tău Bosch.

Am pregătit câteva răspunsuri pentru a te ajuta în cazul în care ai probleme cu espressorul tău.

Apa nu mai circulă așa cum ar trebui prin espressor? Cafeaua ta nu mai are același gust bun ca la început? Aici vei găsi o prezentare generală a tuturor întrebărilor și răspunsurilor legate de espressorul tău. Află cum poți soluționa problemele minore și cum poți beneficia cu ușurință de asistența specialiștilor noștri de la serviciul de reparații.

Am pregătit câteva răspunsuri pentru a te ajuta în cazul în care ai probleme cu automatul de espresso.

Automatele noastre de espresso au nevoie doar de îngrijire adecvată pentru ca tu să te bucuri întotdeauna de o cafea excelentă doar prin apăsarea unui buton. Aici vei găsi o prezentare generală a tuturor întrebărilor și răspunsurilor legate de espressorul tău. Află cum poți soluționa problemele minore și cum poți beneficia cu ușurință de asistența specialiștilor noștri de la serviciul de reparații.

Asistent de Service

Asistentul de Service Bosch îți oferă acces complet la multe oferte de servicii și informații disponibile pentru aparatul tău electrocasnic.

Manual de utilizare

Manualele noastre îți pun la dispoziție detalii valoroase pentru pornirea și utilizarea în continuare a aparatului tău.

Programare reparație

Dacă ai o problemă cu aparatul tău electrocasnic, nu există modalitate mai ușoară de soluționare decât serviciile noastre specializate de reparație prin unitățile service autorizate.

Contact și informații

Specialiștii noștri cu experiență în aparatele electrocasnice sunt pregătiți cu răspunsuri la întrebările tale, la linia noastră de asistență telefonică.

MyBosch

MyBosch este modalitatea ta de a cunoaște mai multe despre aparatul tău. Înscrie-te pentru un cont personal și vei găsi sfaturi utile pentru creșterea performanței și prelungirea duratei de viață a aparatului tău.

Contactează

Disponibili pentru tine prin email și prin telefon la 021.203.97.48 (Lu-Vi: 08.00 – 20.00 ; S: 09:00-15:00).

Manuale de utilizare

Familiarizează-te cu aparatul tău electrocasnic. Cu ajutorul instrucțiunilor de utilizare.

Service Electrocasnice Bosch

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

Campanii și promoții

Aici găsești informații despre campaniile și promoțiile curente Bosch Electrocasnice.