Treci la conținut
Electrocasnice
Conectare / Înregistrare

Rețetă cu antricot de vită

Un rezultat perfect pentru rețeta cu antricot de vită preparată cu ajutorul cuptoarelor Bosch Serie 6 și 8.

Pur și simplu cel mai bun: Antricotul de vită

N-a fost niciodată mai ușor să prepari carnea la perfecțiune: Indiferent dacă îți place în sânge, medie sau bine făcută, acum friptura ta va fi preparată garantat exact după gustul tău. Secretul este temperatura din interiorul fripturii: un senzor conectat direct la cuptor emite un semnal acustic și îl oprește imediat ce se atinge temperatura dorită. Așa că relaxează-te și bucură-te de acest ingredient special, termometrul PerfectRoast integrat la cuptoarele Serie 6.

Descoperă cuptoarele Bosch

Ingredientele pentru rețeta cu antricot de vită preparată în cuptoarele Serie 6 și 8 de la Bosch.

Ingrediente | Pentru 4 porții

Tigaie universală
Marinată:
60 ml apă
25 ml sos de soia negru
1 lingură de apă
75 ml bourbon whiskey
2 linguri sos Worecester
2 lingurițe de suc de lămâie
1 lingură de zahăr brun

Carne:
2 antricoate de vită, 500 g fiecare
2 linguri de unt clarifiat

Pentru asezonare:
Sare
Piper negru, proaspăt măcinat
Nucșoară, proaspăt măcinată

Preparare

1.
Se amestecă toate ingredientele pentru marinată cu o zi înainte.

2 .
Se clătesc antricoatele puțin sub jet de apă rece și se tapotează pentru uscare cu un prosop de bucătărie. Se lasă în marinată cel puțin 24 de ore. Se întorc de mai multe ori.

3.
Se scoate carnea în ziua următoare și marinata se lasă deoparte.

4.
Se încălzește untul clarifiat într-o tigaie și se pârjolește carnea în grăsimea fierbinte timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte.

5.
Se pune carnea în tava universală și se lasă la cuptor conform instrucțiunilor.

6.
Pentru sos, se ia marinata rămasă și se lasă să fiarbă la foc mic într-o cratiță mică până se transformă în sirop. Când carnea este gata, se adaugă sucurile cărnii în sos, se condimentează după gust din nou și se servește împreună cu carnea.

Procedura de setare

Încălzire superioară/inferioară
140°C
termometrul pentru carne, temperatură miez 57°C

Un rezultat perfect pentru rețeta cu antricot de vită preparată cu ajutorul cuptoarelor Bosch Serie 6 și 8 și termometrul PerfectRoast.

Recomandare

Cu ajutorul termometrului pentru carne, poți găti carnea pe placul tău, de exemplu pentru friptura de vită 45°C-54°C este în sânge, 54°C-60°C este medie, iar 60°C – 65°C este pentru o friptură bine făcută.

Cuptoarele Serie 6 și 8 de la Bosch: pentru rezultate perfecte la preparare și coacere.

Rezultate mai bune pentru fiecare rețetă.

Când vorbim de gătit, o funcție inteligentă asigură rezultate mai bune pentru fiecare rețetă. Descoperă acum diversele funcții ale gamei noastre de cuptoare încorporabile, iar preparatele tale vor fi perfecte.

Descoperă cuptoarele Bosch

Serviciile noastre

Servicii remarcabile - înainte și după achiziție.

021 203 97 48

De ce Bosch

Descoperă calitatea, perfecțiunea și fiabilitatea.

Găsește un distribuitor

Găsește distribuitori în apropiere!

MyBosch

Înregistrează-te gratuit și bucură-te de o mulțime de avantaje!